VvE beheer Bunschoten Spakenburg

VvE beheer Bunschoten Spakenburg

Wanneer u op zoek bent naar een VvE beheerder die uw vereniging van eigenaars uit Bunschoten Spakenburg kan beheren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Intrema is een ISO 9001 en SKW gecertificeerd VvE beheerder en biedt haar diensten aan in de regio Bunschoten Spakenburg en omgeving.

Intrema is een allround vastgoedmanagement organisatie die actief zorgdraagt voor het beheer van Verenigingen van Eigenaars en vastgoedobjecten van velerlei aard door geheel Nederland. Om van alle markten thuis zijn hebben wij er voor gekozen om zowel administratieve, financiƫle als bouwkundige specialisten in dienst te nemen. Op alle drie de afdelingen zijn er medewerkers die ook persoonlijk gecertificeerd zijn als VvE
Beheerder.

Kortom, afhankelijk van de opdracht en/of werkzaamheden kunnen wij een specialist inzetten die naast zijn specialisme ook voldoende algemene kennis heeft over andere VvE beheer zaken. 24 uur per dag staan we met dit team van 20 enthousiaste medewerkers klaar voor uw VvE uit Bunschoten Spakenburg. Daarnaast werken we met een pool van goed opgeleide freelancers voor het voorzitter, bijwonen en notuleren van de vergadering van eigenaars.

Voor het maken van een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) kunt u bij ons terecht, ook wanneer u het beheer van uw VvE uit Bunschoten Spakenburg niet bij ons heeft ondergebracht.

Vragen?

Voor meer informatie over onze dienstverlening in Bunschoten Spakenburg en omgeving en voor het opvragen van een offerte, neemt u dan contact met ons op.